Aura Reading 1

Net als ieder ander levens organisme heeft elk mens een energetische uitstraling, de aura. De aura werk als een soort harde schijf; alles wat je meemaakt maar ook je reactie daarop en gevoelens daarover, worden opgeslagen in je aura en in je chakra’s.

Tijdens deze trainingen leer je om de informatie die opgeslagen is in de chakra’s en auralagen te lezen en te interpreteren. Dit kan onder andere gebruikt worden om inzicht te krijgen in patronen die in de loop van de tijd zijn ontstaan. Alleen al door het lezen kan er bewustwording en healing ontstaan.

De trainingen bestaan uit geleide meditaties zodat je in je eigen energieveld kunt gewaar worden wat er in jezelf aanwezig is. Door dit op te schrijven en te tekenen zal dit helderder worden.

De theoretische informaties over chakra’s en auralagen worden besproken zodat je een referentiekader voor jezelf kunt gaan opbouwen. Je leert symbolen te lezen, herkennen en te interpreteren.

Je leert de opbouw van het lezen door te oefenen met elkaar tijdens de trainingen en vertrouwen te krijgen in wat je leest en in je eigen vermogen.

Startdatum: 11 september 2019
Duur: 7 lessen
Data: 11, 18, 25 september,
9, 16, 23, 30 oktober
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Nimis
Voertaal: Nederlands
Trainer: Crystal Portier
Prijs: € 265
Info: via contact of bel : 06 - 83791850
Inschrijven:

N.B . Wij verzenden geen toegangskaarten. Wel krijg je na reservering per e-mail een orderbevestiging toegestuurd. Deze orderbevestiging is tevens je toegangsbewijs.

CAT logo 2019

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven