Nimis Intensive Coaching

Het kan zijn dat je niet meer weet hoe je verder moet met je persoonlijke leven, werk, relaties, ziekte/gezondheid of hoe je welzijn kunt creëren voor jezelf, dan is het fijn om een coach in te schakelen.
Als coach wil ik je in contact brengen met je hart, leven vanuit je eigen kracht, innerlijk in balans. Balans op zowel emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau. We streven in de sessies naar een goede gezondheid, je gelukkig voelen, kunnen genieten, succes hebben en overvloed ervaren. Door te leven vanuit je innerlijke kracht en expressie te geven aan wie je werkelijk bent, breng je het beste in jezelf naar boven. Ik kan hier een bijdrage aan leveren door je te coachen in je proces van bewustwording. Ik geloof in de eenheid tussen lichaam, geest en ziel en ik werk met het onderbewustzijn en bewustzijn. Uiteraard stemmen we de behandelwijze af op jouw wensen.

Omega Health Coaching

Bij Omega Healt Coaching (OHC) staat het herstel van de eigen geneeskracht centraal. Wat men in de meeste alternatieve en reguliere methodieken mist is het stimuleren van de eigen zelf heling door de blokkerende programma's, factoren en of omstandigheden aan te pakken zodat het lichaam het zelf doet.

Er zijn weinig andere methodes die zo diep graven en zo snel tot de werkelijke kern komen als OHC. Een Omega Health Coach kan blokkades op sporen waardoor het immuunsysteem niet optimaal werkt of waarom het lichaam zich niet ontgift.

Wat de OHC verder uniek maakt is dat we kunnen testen hoe het staat met je algemene energie en energie veld, of er factoren uit je omgeving effect op je hebben. Zoals aardstralen, elektromagnetische frequenties van GSM's, computers, lichtnet enz. Verder kan gekeken worden of andere zaken je verzwakken zoals de energie van anderen, je huis, chemische stoffen enz.

Spiritual Coaching with James

Internationaal Trance medium Mark Falconer Atlee en zijn Gids James werken al meer dan 25 jaar samen op het gebied van Trance Communicatie.

Het doel van de Trance sessie is om helderheid en inzicht in je ziel thema's, je doelen en de reden waarom je op aarde bent te krijgen.

Regressie Trance Coaching

Regressie Trance Coaching is een methode die je op een veilige manier door je vorige levens leidt en de trauma’s en conflicten, die voortkomen uit deze levens, heelt.
Met deze sessie zal je een diepgaande healing ervaren. Het kan de snelste manier zijn om van blokkades te helen.

CAT logo 2019

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven