Charles Healing

Wil je vrij zijn van fysieke, emotionele of mentale problemen?

Wil je gezondheid, geluk en vitaliteit zijn?

Wil je vrij zijn van je beperkende, ziekmakende, overtuigingen die je er van weerhouden te zijn wie je werkelijk bent?

Wil je op een diepere en heldere manier, jezelf helemaal begrijpen?

Deze prachtige, gespecialiseerde consulten zijn er op gericht je tegelijkertijd antwoord én healing te geven op de vragen over je gezondheid die je al lang bezig houden.

Zielenportret

Een zielen portret helpt je er constant aan herinneren wie je werkelijk bent, een oneindig, onbeperkt, liefdevol, getalenteerd en authentiek wezen.
Een schilderij is een hulpmiddel om je terug te leiden naar je ware zelf, je zielspad, je potentie en ware essentie.

James consult

Internationaal Trance medium Mark Falconer Atlee en zijn Gids James werken al meer dan 25 jaar samen op het gebied van Trance Communicatie.

Het doel van de Trance sessie is om helderheid en inzicht in je ziel thema’s, je doelen en de reden waarom je op aarde bent te krijgen.

James zal inzicht geven over je ziel thema's, de terugkerende patronen in je leven en de moeilijkheden die je op je levenspad tegen komt. Hij zal je naar een nieuw begripsniveau van healing, in je kracht staan, focus en rust in je leven leiden.

Nimis Healing®

De essentie van NHM® is de verbinding met de Zielsgroep en geheald te worden door de healings energie die door de leden van de Ziels Groep wordt doorgegeven. Deze prachtige stroom van energie heelt op alle niveaus en brengt totale balans. NHM® helpt je healings blokkades te doorbreken, laat het je onderbewustzijn samenwerken met je bewuste mind om zo grootste veranderingen in alle aspecten van je leven te brengen.

De Nimis Healing Method® bevrijdt je van ziekte, stress, ongewenste emoties, het verleden, omdat het op de oorzaak van het probleem en niet op het gevolg heelt. Het heelt de klacht tot op het diepste niveau van dat probleem, ongeacht wat het is of waar het vandaan kwam.

De Nimis Healing Methode is een holistische healings wijze, het heelt de totale mens. De essentie van de NHM® is het creëren van zelfverantwoordelijkheid, zelf-helende kracht, zelf-coaching en open houding naar alle positieve veranderingen die mogelijk zijn.

Margreet Blaas
Mark Falconer-Atlee

Adres:
T.B. Huurmanlaan 15
1403 SL Bussum

Telefoon:
035 6420307
@: info@nimis.nl

CAT logo

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven