TimeWaver

een nieuwe vorm van genezen

De Timewaver is een relatief nieuw systeem dat gebaseerd is op de Quantumfysica. Met de Timewaver kan de fijnstoffelijke informatie van de fysieke, emotionele, mentale systemen worden getest op b.v ziekten, infecties, allergieën, tekorten, toxische belasting, stress , emoties, vitaminen, mineralen , hormonen,etc .

Aura Reading

Een aura reading geeft inzicht over de wijze waarop je van jongs af aan gedragspatronen hebt opgebouwd die je soms op latere leeftijd in de weg zitten.
Een reading kan inzicht geven in je capaciteiten, mogelijkheden of inzicht geven in het proces waar je midden inzit.

Een reading is in eerste instantie een diagnostisch middel. Daar, waar we zelf het zicht verloren hebben op het hoe en waarom van een deel van ons leven, kan een reading dat weer op een rij zetten.

Je kunt vragen stellen over relaties, over familie, over het werk, over de gezondheid, of over jouw levensdoel. Het enige gebied dat een reading uitsluit is de toekomst, omdat dat de vrije keuze over de weg die we gaan zou beïnvloeden.

Medium sessie

Dierbaren die overleden zijn, zijn doorgaans nog dichtbij en willen ons graag helpen en steunen. De band van liefde blijft altijd bestaan en overwint de dood. Deze contacten met dierbaren zijn niet alleen ontroerend, maar zij geven daarnaast altijd een boodschap of advies door. Het herkennen van deze andere werkelijkheid is voor iedereen een bijzondere belevenis en geeft een dieper inzicht in de betekenis van het leven.

Shell Mediumship consult

Shell Mediumship is een combinatie van Mentaal -, en Trance Mediumschap waarbij vanuit een bewuste trance staat contact wordt gemaakt met de Spirituele wereld en het mediumschap wordt gebruikt om te communiceren met overledenen of leden van de zielsgroep.

Charles Healing

Wil je vrij zijn van fysieke, emotionele of mentale problemen?

Wil je gezondheid, geluk en vitaliteit zijn?

Wil je vrij zijn van je beperkende, ziekmakende, overtuigingen die je er van weerhouden te zijn wie je werkelijk bent?

Wil je op een diepere en heldere manier, jezelf helemaal begrijpen?

Deze prachtige, gespecialiseerde consulten zijn er op gericht je tegelijkertijd antwoord én healing te geven op de vragen over je gezondheid die je al lang bezig houden.

James consult

Internationaal Trance medium Mark Falconer Atlee en zijn Gids James werken al meer dan 25 jaar samen op het gebied van Trance Communicatie.

Het doel van de Trance sessie is om helderheid en inzicht in je ziel thema’s, je doelen en de reden waarom je op aarde bent te krijgen.

James zal inzicht geven over je ziel thema's, de terugkerende patronen in je leven en de moeilijkheden die je op je levenspad tegen komt. Hij zal je naar een nieuw begripsniveau van healing, in je kracht staan, focus en rust in je leven leiden.

Nimis Healing®

De essentie van NHM® is de verbinding met de Zielsgroep en geheald te worden door de healings energie die door de leden van de Ziels Groep wordt doorgegeven. Deze prachtige stroom van energie heelt op alle niveaus en brengt totale balans. NHM® helpt je healings blokkades te doorbreken, laat het je onderbewustzijn samenwerken met je bewuste mind om zo grootste veranderingen in alle aspecten van je leven te brengen.

De Nimis Healing Method® bevrijdt je van ziekte, stress, ongewenste emoties, het verleden, omdat het op de oorzaak van het probleem en niet op het gevolg heelt. Het heelt de klacht tot op het diepste niveau van dat probleem, ongeacht wat het is of waar het vandaan kwam.

De Nimis Healing Methode is een holistische healings wijze, het heelt de totale mens. De essentie van de NHM® is het creëren van zelfverantwoordelijkheid, zelf-helende kracht, zelf-coaching en open houding naar alle positieve veranderingen die mogelijk zijn.

CAT logo 2019

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven