Shell Mediumship consult

Shell Mediumship is een combinatie van Mentaal -, en Trance Mediumschap waarbij vanuit een bewuste trance staat contact wordt gemaakt met de Spirituele wereld en het mediumschap wordt gebruikt om te communiceren met overledenen of leden van de zielsgroep.

Bij deze vorm van mediumschap ligt de focus op het directe, rechtstreeks contact met dierbare overledenen en/of de Gidsen. De schoonheid van deze vorm van mediumschap ligt in het feit dat de ontvanger rechtstreeks met hun dierbare uit de Spirituele wereld communiceren, in plaats van dat de informatie via het Medium of Gids wordt door geven.
Aangezien de communicatie in de bewuste trance staat wordt gedaan, zie je ook de invloed van de communicator op het Shell Medium. De houding, stem, expressie kun je waarnemen bij het Medium, of het nu gaat om rechtstreeks contact met Gidsen of geliefden die zijn overleden en willen communiceren met hun levende verwanten.
De Trance staat maakt het mogelijk voor de Spirit om zo dichtbij komen , te communiceren en zich te laten zien via het Shell Mediumschap.
Deze prachtige vorm van mediumschap brengt je nog een stap dichterbij en is diepgaander omdat de ontvanger rechtstreeks communiceert met de overledene of gidsen.

Coach: Mark Falconer Atlee
Voertaal: Nederlands/Engels
Tarieven: Uurtarief â € 75.00
Particulier inclusief 21% BTW.
Zakelijk Zzpers exclusief 21% BTW.
  Zakelijke coaching
(via consultancy, outplacementbureau's, bedrijven)
Uurtarief € 125,00 excl. 21% BTW

Bij verhindering van de afspraak dient minstens 24 uur van te voren bericht te worden gegeven teneinde kosten berekening van de afgesproken tijd te vermijden!

CAT logo 2019

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven