Trance healing - Self healing

Hoe zou het zijn als jij jezelf kunt healen en de obstakels die je op jouw levensweg tegenkomt kunt opruimen?
Hoe zou het zijn als je gebruik kunt maken van jouw zielspotentie en je leven kunt creëren precies zoals jij het wilt, ondanks alle uitdagingen?
Als je gezond, vitaal, energiek en in balans kon zijn, ondanks dat dingen soms tegenzitten?
De Trance Healing workshop is voor mensen die op zoek zijn naar manieren om hun spirituele potentie en mogelijkheden nog beter te benutten.
Ben jij zo'n persoon? Dan is deze workshop voor jou!

Trance Healing – Contact healing

Een bezielende Trance Healing workshop!
Door middel van het ontwikkelen van je gevoeligheid en bewustzijn zul je in staat zijn om het contact met de spirituele wereld te leggen en zelf Trance healingen te geven.
Bij deze vorm van healing heb je een bezielde band met je gidsen en fungeer je als medium voor het doorgeven van healingenergie.
Je gidsen laten jouw handen naar plekken gaan waar de behandelde persoon het nodig heeft. De healings zijn zo krachtig en effectief doordat ze je aura gebruiken en niet alleen de energie die door je handen stroomt. Zo werken ze op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel

Trance Healing – Distance healing

Iedereen heeft het vermogen tot healen, ook op afstand. De workshop bied je de mogelijkheid de verschillende aspecten van de verhoogde staat van bewust zijn te ervaren, terwijl we werken met de helende energieën. Deze dag helpt je om je potentie en ontwikkeling te vergroten en hoe je de energieën van je geest, lichaam en ziel kunt inzetten op een helende manier.

Healing inloopavond

Iedere eerste woensdag van de maand kun je binnenlopen om een healing te ontvangen. Deze ochtend is bedoeld om mensen kennis te laten maken met healing.

Trance Healing / Nimis Spirituele Healing Methode zijn een sterke, effectieve manieren van Healen waar iedereen baat bij heeft.
De Healing wordt gegeven door een Healing Medium, die healt in een trancestaat of verhoogde staat van bewustzijn. Deze vorm van healing stelt de Spirituele Gidsen in staat de aura, lichaam en geest van het Trance Medium te gebruiken. Hierdoor wordt de kracht van de Healing versterkt, wat het tot één van de krachtigste Healings maakt.
De effectiviteit van de Healing wordt vergroot, omdat er een groter besef is van kennis en ervaring waar een beroep op gedaan kan worden, door het Medium en zijn Gidsen.

Trance healing - Soul healing

Je bent een drieledig wezen dat bestaat uit een lichaam, geest en ziel. De ziel is jouw existentie voor altijd. De ziel omvat meer dan het lichaam, de ziel wordt niet door het lichaam gedragen maar draagt het lichaam in zich. De ziel omringt en doordringt het hele aardse, fysieke lichaam. De ziel is overal in je en om je heen. De ziel verbindt alles; het is je levensenergie. Maar je ziel leeft niet alleen in en om je aura maar ook in de energieconfiguratie, binnen de expressie van de Universele ziel. Degene die jij bent is dus onbegrensd en eindeloos. De ziel is een krachtige schepper van jouw ervaringen. In de ziel zit je intuïtie en vermogen te creëren; als ziel ben je dan ook in staat om jezelf te healen.

Margreet Blaas
Mark Falconer-Atlee

Adres:
T.B. Huurmanlaan 15
1403 SL Bussum

Telefoon:
035 6420307
@: info@nimis.nl

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven