Healing inloopavond

Iedere eerste woensdag van de maand kun je binnenlopen om een healing te ontvangen. Deze ochtend is bedoeld om mensen kennis te laten maken met healing.

Trance Healing / Nimis Spirituele Healing Methode zijn een sterke, effectieve manieren van Healen waar iedereen baat bij heeft.
De Healing wordt gegeven door een Healing Medium, die healt in een trancestaat of verhoogde staat van bewustzijn. Deze vorm van healing stelt de Spirituele Gidsen in staat de aura, lichaam en geest van het Trance Medium te gebruiken. Hierdoor wordt de kracht van de Healing versterkt, wat het tot één van de krachtigste Healings maakt.
De effectiviteit van de Healing wordt vergroot, omdat er een groter besef is van kennis en ervaring waar een beroep op gedaan kan worden, door het Medium en zijn Gidsen.

Trance of Spirituele Healing is tevens een succesvolle manier van Healen omdat het op alle niveaus werkt, het kan zijn op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en zelfs op zielsniveau. De Trance Healing werkt zo goed omdat het zich telkens aanpast aan de vooruitgang van de behandelde persoon.

Iedereen kan baat vinden bij deze vorm van healen, omdat de behandeling voor iedereen verschillend is, afhankelijk van de persoonlijke verzoeken en behoeften.

Startdatum: woensdagavond
3 januari 2018
7 februari
7 maart
4 april
2 mei
6 juni
4 juli
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Locatie: NIMIS
Voertaal: Nederlands
Trainer: Diverse healers opgeleid door Mark Falconer Atlee
Prijs: Donatie voor het goede doel: Creatieve begeleiding van mensen met het korsakov Syndroom.
Info: via contact of bel: 035-6420307
Inschrijven: Hoeft niet, loop lekker binnen

 

N.B . Wij verzenden geen toegangskaarten. Wel krijg je na reservering per e-mail een orderbevestiging toegestuurd. Deze orderbevestiging is tevens je toegangsbewijs.

Margreet Blaas
Mark Falconer-Atlee

Adres:
T.B. Huurmanlaan 15
1403 SL Bussum

Telefoon:
035 6420307
@: info@nimis.nl

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven