Yoga op de stoel

Welkom in de wereld van rust en harmonie
Je wil yoga doen maar op een matje lukt niet? Dan is stoelyoga echt iets voor jou. Stoel-yoga is een fijne en ontspannende manier om aan het evenwicht tussen lichaam en geest te werken. Dat gebeurt door oefeningen met het lichaam, de adem, visualisatie, ontspanning, klank en meditatie.

Rust en een stevig gevoel in de benen
Yoga zorgt voor een betere balans in het lichaam. Je zult merken dat je steviger op je benen komt te staan. Ook helpt het mentale deel van de yoga om beter met de hobbels in uw leven om te gaan. Yoga bevordert het gevoel van welzijn. De yogalessen zijn een goede combinatie tussen inspanning en ontspanning en heel toegankelijk. De sfeer is ongedwongen en met een lach.

Yoga is heel toegankelijk
Oorspronkelijk komt yoga uit India en wordt al eeuwenlang overal ter wereld van jong tot oud beoefend. Zo kan iedereen yoga doen naar eigen fysieke mogelijkheden. De oefeningen worden achter of op de stoel gedaan en zijn deze volledig aangepast aan de bewegingsmogelijkheden van deelnemer.
Het is handig als u soepel vallende kleding aan heeft en de schoenen uit kunnen.

Wie geeft de yogalessen
De lessen worden gegeven door ervaren yogadocent docente Mirjam de Boer.

Wanneer en waar
Iedere maandag van 10.30 – 11.30 uur.

Kosten
Een proefles is gratis. Daarna kunje een 10-rittenkaart van € 95,00 aanschaffen welke 12 weken geldig is.

Meer informatie of aanmelden
Ga naar www.soepelengezond.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook kunt u bellen met Mirjam op 06 57314774

Bij verhindering van de afspraak dient minstens 24 uur van te voren bericht te worden gegeven teneinde kosten berekening van de afgesproken tijd te vermijden!

Margreet Blaas
Mark Falconer-Atlee

Adres:
T.B. Huurmanlaan 15
1403 SL Bussum

Telefoon:
06 83791850
@: info@nimis.nl

CAT logo

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven