Aura Reading

Een aura reading geeft inzicht over de wijze waarop je van jongs af aan gedragspatronen hebt opgebouwd die je soms op latere leeftijd in de weg zitten.
Een reading kan inzicht geven in je capaciteiten, mogelijkheden of inzicht geven in het proces waar je midden inzit.

Een reading is in eerste instantie een diagnostisch middel. Daar, waar we zelf het zicht verloren hebben op het hoe en waarom van een deel van ons leven, kan een reading dat weer op een rij zetten.

Je kunt vragen stellen over relaties, over familie, over het werk, over de gezondheid, of over jouw levensdoel. Het enige gebied dat een reading uitsluit is de toekomst, omdat dat de vrije keuze over de weg die we gaan zou beïnvloeden.

Tijdens de reading vraagt de reader met enige regelmaat naar je naam, zoals je je voorstelt aan mensen. Hiermee, met de energie of klank van je naam, reageert een kernstuk van jezelf.
Tijdens de reading gaat het om dat kernstuk van jezelf, je “spirit”. Dat deel, dat van leven naar leven meeverhuist, leert, om vervolgens wijs geworden terug te keren naar de oorsprong.

In de aura valt voorts te lezen hoe we het leven binnenhalen en interpreteren en hoe onze reactie op dat leven is. Tevens laat de aura zien hoe we onze “ruimte” ervaren en hoe we daar in relatie met anderen mee omgaan.

Medium: Margreet Blaas
  De sessie wordt opgenomen op CD
Tarieven: Uurtarief â € 75.00
De sessie duurt minimaal twee uur
Particulier inclusief 21% BTW
Zakelijk zzpers exclusief 21% BTW.
  Zakelijke coaching
(via consultancy, outplacementbureau's, bedrijven)
Uurtarief € 125,00 excl. 21% BTW.

Indien een afspraak niet wordt nagekomen of niet minstens 24 uur van te voren wordt afgezegd, dan zal het consult worden berekend!

 

CAT logo

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven