Set Your Soul Free

Master your emotions

Je bent een ziel die een menselijke ervaring heeft, maar je bent vrij geboren en in staat om contact te maken met de bron van jouw oneindige mogelijkheden, voordat de programmering van dit leven begon..

Leer je hoe je meester kunt worden over je emoties en hoe te bevrijden van de emotionele slavernij van het verleden. De methode is een diep werkend proces dat helpt triggers los te laten uit je onderbewustzijn, emotionele systeem, mind en het verleden waar deze triggers zijn ontstaan.
De SET YOUR SOUL FREE methode werkt op het loslaten van emoties in de cellen van het lichaam, via het cel geheugen, lichaamsbewustzijn, emotionele systeem en het onderbewustzijn. De mind, emoties, lichaam en ziel zijn de systemen die samenwerken om eenheid, plezier, balans, gezondheid te creëren. Loopt een van de systemen niet synchroon met de anderen dan ervaar je angst, depressie, uit balans zijn, ziekten.

Tijdens de training werken we aan de triggers van de mind, hart en lichaam om vrijheid te creëren en het verleden los te laten.
Doe mee aan deze levens veranderde meditaties ervaar hoe je je verleden kunt loslaten, accepteren en vreugde, eenheid en innerlijke rust in het hier en nu kunt ervaren.

Startdatum: Dinsdagavond
21 mei 2019
Data: 21, 28 mei,
4, 11, 18 juni
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Zoom, na inschrijving krijg je link toegestuurd
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Prijs: € 75,-
Info: via contact of bel: 06 - 83791850
Inschrijven:

N.B . Wij verzenden geen toegangskaarten. Wel krijg je na reservering per e-mail een orderbevestiging toegestuurd. Deze orderbevestiging is tevens je toegangsbewijs.

CAT logo

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven