Set Your Soul Free

Unleash the Power Within

Tijdens de Set Yourself Free training laat je het beperkte zelfbeeld los , hoe je naar jezelf kijkt; ik ben niet goed genoeg, ik kan het niet, ik ben niet in staat, ik ben niet sterk genoeg, ik ben niet gezond genoeg, ik ben niet mooi genoeg etc.

De beperkende zelfprogrammering, het stemmetje in je hoofd, verteld je keer op keer je beperkingen die je tegenhouden om te veranderen, te groeien en een nieuwe richting in je leven te vinden.
Je zult zorgen overwinnen, schuldgevoelens, twijfel, angst en onzekerheden die allemaal voortkomen uit ervaringen in het verleden en de onbewuste programmeringen die je klein houden. De weerstand die voelt bij het loslaten van deze issues is een manier van je onderbewustzijn om je te beschermen tegen veranderingen, ook de weerstand kun je weer los laten.
Door middel van focus, diepgaande meditaties en Set Yourself Free methode, zul je in staat zijn de controle die het denken over jou heeft te los te laten.

Je zult ervaren dat vitaliteit, gezondheid, kracht, vrede en ongelimiteerde mogelijkheden slechts een ademhaling van je verwijderd zijn.

Startdatum: Dinsdagavond
3 december
Data: 3, 10, 17 december
14, 15 januari 2020
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Zoom, na inschrijving krijg je link toegestuurd
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Prijs: € 75,-
Info: via contact of bel: 06 - 83791850
Inschrijven:

N.B . Wij verzenden geen toegangskaarten. Wel krijg je na reservering per e-mail een orderbevestiging toegestuurd. Deze orderbevestiging is tevens je toegangsbewijs.

CAT logo

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven