Trance Healing – Distance healing

Iedereen heeft het vermogen tot healen, ook op afstand. De workshop bied je de mogelijkheid de verschillende aspecten van de verhoogde staat van bewust zijn te ervaren, terwijl we werken met de helende energieën. Deze dag helpt je om je potentie en ontwikkeling te vergroten en hoe je de energieën van je geest, lichaam en ziel kunt inzetten op een helende manier.

Je leert de controle van je bewustzijn wordt in hoge mate los te laten in de verhoogde staat van bewust zijn, zodat de gidsen van je zielsgroep meer mogelijkheden hebben. Je leert je geest te ontspannen en de controle van je gidsen toe te laten. Daarnaast zul je je meer bewust zijn van de nabijheid van je Zielsgroep en het werk wat ze doen.
In de workshop zal worden uitgelegd en ervaren hoe afstandshealing werkt. Je krijgt daarbij de mogelijkheid een spirituele healing te sturen naar iemand op grote afstand.

De workshop zit boordevol oefeningen die je intuïtieve gevoeligheden wakker zullen maken. Door middel van meditaties en ademhalingsoefeningen kun je de link met de spirituele wereld diep ervaren en voel je haar kracht en schoonheid. Het is zeer aangenaam om de energie van de spirituele wereld te ervaren, omdat dit je verbinding met je gidsen en je healing capaciteiten versterkt.

Startdatum: zaterdag 13 juni 2020
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: NIMIS
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Prijs: € 95,-
Info: via contact of bel: 06 - 83791850
Inschrijven:

N.B . Wij verzenden geen toegangskaarten. Wel krijg je na reservering per e-mail een orderbevestiging toegestuurd. Deze orderbevestiging is tevens je toegangsbewijs.

CAT logo

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven