Trance healing - Soul healing

Je bent een drieledig wezen dat bestaat uit een lichaam, geest en ziel. De ziel is jouw existentie voor altijd. De ziel omvat meer dan het lichaam, de ziel wordt niet door het lichaam gedragen maar draagt het lichaam in zich. De ziel omringt en doordringt het hele aardse, fysieke lichaam. De ziel is overal in je en om je heen. De ziel verbindt alles; het is je levensenergie. Maar je ziel leeft niet alleen in en om je aura maar ook in de energieconfiguratie, binnen de expressie van de Universele ziel. Degene die jij bent is dus onbegrensd en eindeloos. De ziel is een krachtige schepper van jouw ervaringen. In de ziel zit je intuïtie en vermogen te creëren; als ziel ben je dan ook in staat om jezelf te healen.

Tijdens deze workshop leer je weer bewust te worden van je vermogen tot zelf healing. Je maakt contact met de leden van je zielsgroep, je Healing Gilde, die je helpen de verbinding en healing tot stand te brengen. Deze workshop zal je helpen de deur te openen naar de kracht van je ziel en een diepere connectie met de Universele ziel. Je leert hoe je de stilte kunt binnen gaan en de verbinding met je Ziel en Zielgroep kunt gebruiken om jezelf een krachtige healing te geven.

Startdatum: zaterdag 5 september 2020
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: NIMIS
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Prijs: € 95,-
Info: via contact of bel: 06 - 83791850
Inschrijven:

N.B . Wij verzenden geen toegangskaarten. Wel krijg je na reservering per e-mail een orderbevestiging toegestuurd. Deze orderbevestiging is tevens je toegangsbewijs.

CAT logo

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven