Trance Mediumschap - deeper levels

Tijdens de training ligt de focus op het directe contact met de Spirits.
De schoonheid van deze vorm van mediumschap ligt in het feit dat de ontvanger rechtstreeks met hun dierbare uit de Spirituele wereld communiceren, in plaats van dat de informatie via het Medium of Gids wordt door geven.

Aangezien de communicatie in de bewuste trance staat wordt gedaan, zie je ook de invloed van de communicator op het Medium. De houding, stem, expressie kun je waarnemen bij het Medium, of het nu gaat om rechtstreeks contact met Gidsen of geliefden die zijn overleden en willen communiceren met hun levende verwanten.

De bewuste Trance staat maakt het mogelijk voor de Spirit om zo dichtbij komen , te communiceren en zich te laten zien via het Mediumschap.
Master je Mediumschap is een combinatie van Mentaal -, en Trance Mediumschap waarbij vanuit een bewuste trance staat contact wordt gemaakt met de Spirituele wereld en het mediumschap wordt gebruikt om te communiceren met overledenen of leden van de zielsgroep.

Het concept van communicatie via het Medium kent geen beperkingen, geen grenzen, alleen die van het werkende Medium zelf, daarom zal tijdens deze training de focus liggen op de mens. Op de menselijke emoties, triggers van het onderbewustzijn en natuurlijk de angst die ons tegen houdt 100% ongelimiteerd te zijn in de dingen die we doen, inclusief deze prachtige vorm van mediumschap. Gebruik makend van emotional release techniques and subconscious reprogramming techniques, creëren we een neutraal veld, een plek waar het Medium en de Spirits kunnen samenwerken.

Startdatum: 23 mei 2020
Duur: weekend
Data: 23 en 24 mei
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Nimis
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Prijs: € 195,-
Info: via contact of bel: 06 - 83791850
Inschrijven:

 

Startdatum: 3 oktober 2020
Duur: weekend
Data: 3 en 4 oktober
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Nimis
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Prijs: € 195,-
Info: via contact of bel: 06 - 83791850
Inschrijven:

N.B . Wij verzenden geen toegangskaarten. Wel krijg je na reservering per e-mail een orderbevestiging toegestuurd. Deze orderbevestiging is tevens je toegangsbewijs.

CAT logo

Vul de gegevens hiernaast in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Privacy verklaring

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

dummy

Naar boven